Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

Befektetéssel kombinált hitel – Mi is ez?

A befektetéssel kombinált hitel lényege, hogy a tőkerészletet nem a bank irányába fizetjük, hanem egy hosszú távú, megtakarítás jellegű életbiztosításba kerül befizetésbe. A banknak is kell fizetni, de ez csak a kamatra és a kezelési költségekre, esetleges egyéb adminisztrációs díjakra terjed ki.

Így a tartozás valójában az életbiztosításban realizált megtakarításból kerül törlesztésre.

 

Ennek a terméknek a hagyományos hitellel szemben van előnye is és hátránya is. Az életbiztosítás jellegű termékek esetében hozamot várhatunk el, így megfelelő befektetés esetén a hitel törlesztés végén is marad pénzünk, még akár úgy is, ha összességében jóval kevesebb pénzt fizettünk be, mint, amennyit egy hagyományos hitel törlesztés esetén tettünk volna.

Fontos azonban tudni, hogy pont a befektetés miatt kockázati tényezővel is kell számolni. Ezeket a kockázatokat természetesen minimalizálják a pénzügyi szolgáltatók.

Mi azt javasoljuk, hogy minden esetben az aktuális, konkrét ajánlatok közül kell választani. A legjobb hitel termékeket össze kell hasonlítani az ilyen komplexebb termékekkel, és a legjobbat kiválasztani.

Keressen meg bennünket, és segítünk a választásban.