Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

CASCO

A CASCO jelentős többlet biztosítást nyújt a kötelezőhöz képest, mely miatt érdemes fontolóra venni gépjárműve CASCO biztosítását.

A töréskárok mellett, tűzkárokra, lopásra és egyéb kötelező biztosítás által nem biztosított károkra is biztosítást nyújt a CASCO.

 

CASCO szemle

Casco esetében a biztosított károk miatt a biztosító képviselője általában szemrevételezi az autót, és annak állapotát. Ez kizárólag a biztosítási csalások elkerülése miatt van. Például egy frissen leégett autót nem fognak biztosítani tűzkárra, ha mi amúgy tökéletes állapotúként kívánjuk biztosítani gépjárművüket. A szemle egy viszonylag egyszerű, és gyors folyamat. Egyszeri találkozót jelent csak, ráadásul a biztosítók hajlandóak az Ön otthonában megtekinteni a gépjárművet.