Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

Bemutatkozó

Kik is vagyunk?


Nem klasszikus alkusz cég az biztos. Pénzügyi és gazdasági szolgáltatásainkat, tanácsadásokat a vállalkozói szférában kezdtünk el. A szakmai tanácsok kapcsán időről időre előjöttek olyan kérdések, melyekre klasszikus alkuszi választ kellett adnunk. Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy, míg más cégeknél(és követelmény is csak ez) egy számunkra egyszerűnek tűnő maximum pár hetes tanfolyam elvégzése, és a tanultakból való vizsgázás a feltétele egy tanácsadói pozíciónak, nálunk jelenleg minden tanácsadó rendelkezik valamilyen pénzügyi, vagy gazdasági diplomával.

Úgy gondolom, hogy a rálátásunk nem csak konkrét termékekre van. A rálátásunk, és szakértelmünk sokkal teljes körűbb, mint a hagyományos alkuszi-pénzügyi tanácsadók többségének.

 

A jutalékokról

Nem titok, hogy az alkuszok a pénzügyi szolgáltatók jutalékából élnek. Amennyiben egyik ügyfelünkkel kötünk egy befektetési vagy hitel szerződést az egyik bank hitel termékére, akkor a banktól jutalékot fogunk kapni.

A valóság az, hogy jellemzően a gyengébb termékekre, melyek a pénzügyi szolgáltatónak magasabb árrést biztosítanak, nagyobb jutalékot szoktak adni. Az ügyfeleknek jobban megérő termékekre pedig kevesebbet. Ez óhatatlanul is ellenérdekeltséget okozhat a tanácsadó és az ügyfél között, ezért mi olyan tanácsadói szerződéseket kötünk, melyekben a termék nagyságrendje a meghatározó, nem pedig a termék után a pénzügyi szolgáltatótól nekünk juttatott jutalék. Így a tanácsadónak is minden esetben az az érdeke, hogy olyan terméket ajánljon Önnek, mely Önnek a leginkább megéri.