Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

Életbiztosítás

Mit nyújthat egy életbiztosítás?

Két fő funkciója lehet egy életbiztosításnak. Az első a nevéből is kitalálható. Ha történik velünk valami, akkor minket, vagy halál esetén a családunkat tudja jelentősebb összeggel segíteni.

A másik inkább megtakarítás jellegű funkció. Általunk gyakrabban közvetített termék a megtakarítással egybekötött életbiztosítás, mely esetében a tőke, nagyobb esemény nélkül is gyűlik, amellett, hogy a fent említett életbiztosítás jellege megmarad. Már havi 10.000 Ft-tól lehetséges ilyen megtakarítást is tartalmazó életbiztosítást kötni, ami a többség számára elérhetővé teszi ezt a terméket, de ennél sokkal nagyobb segítséget nyújthatunk családunknak vele.

 

A régit újra cseréni? Minek?

Nagyon sokan kötöttek régen életbiztosítást. Mára sokat változott a piac, és óriási lett a verseny, így sokkal jobb feltételekkel rendelkező életbiztosítás és befektetés jellegű termékeket hoztak ki a pénzügyi szolgáltatók. Érdemes lehet váltani, és ebben tudunk is segíteni. Úgy tudjuk átkötni biztosítását egy jobb feltételeket nyújtó szolgáltatóhoz, hogy a tőke nem veszik el, csak az új biztosítónál lesz. Nem hiszi, hogy jobbat tudunk? Nézzük meg együtt, hogy milyen feltételei vannak most, és milyen ajánlatokat adnak ugyanolyan díj esetében más szolgáltatók. Ezzel nem veszíthet semmit, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a többség nagyon sokat(sok esetben milliókat!) nyerhet.


Melyik a legjobb az Ön számára?

Természetesen ez a 20 Milliós kérdés(sok esetbe tényleg!).

Ez attól függ, hogy milyen díjakat tud biztosan, nehézségek nélkül vállalni, és melyik biztosító feltételrendszere szimpatikus az Ön számára leginkább. Mi annak a hívei vagyunk, hogy egy találkozás keretében ezeket átbeszéljük, és ezt követően több ajánlatot hozunk, melyekből Önnel együtt ki tudjuk választani az Önnek legjobb életbiztosítást.