Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

Szabad felhasználású hitel

A szabad felhasználású hitelek adják a legnagyobb szabadságot nekünk a kapott pénz elköltése kapcsán, ugyanakkor pont ebből kifolyólag a kapható összegek általában jóval kisebbek, mint például egy célhitel esetén, amikor gépjárművet vagy egy lakást szeretnénk megvásárolni.

Továbbá adott bank célzott, és szabad felhasználású hitel termékei között is jelentős költség különbség van. A szabad felhasználású hitelek drágábbak szoktak lenni.

 

Természetesen a fentiek ellenére néha célszerű lehet igénybe venni, megfelelő átgondolás mellett, hiszen például ”gyermek szülinapjára játék vásárlási” vagy ”egy évre előrefizetett fitnesz termi bérlet” célzatú hitel termékek még nem léteznek :)

 

Amennyiben a fentiek mellett úgy gondolja, hogy szüksége lehet szabad felhasználású hitelre, várjuk megkeresését, és a legkedvezőbb konstrukciót fogjuk megtalálni Önnek.