Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

Megtakarítás a gyermekeknek

Természetesen minden szülő gondoskodni szeretne gyermekéről, és ezt a pénzügyi szolgáltatók is pontosan tudják.

Vannak kifejezetten olyan megtakarítási lehetőségek, melyeknél a gyermek a kizárólagos kedvezményezett, és vannak a hagyományos életbiztosítási, és megtakarítási lehetőségek, melyeknél magunknak kell eldöntenünk, hogy gyermekünket szeretnénk kedvezményezettnek megnevezni.

És természetesen ott a babakötvény.

 

Mint más pénzügyi célok esetében, ebben az esetben sem javasoljuk egyik, vagy másik terméket előre. Minden attól függ, hogy meddig, mekkora összeget szeretne félretenni gyermekének. Gyermekünk felnőtté válása esetén bizonyos célokra, vagy bármire felhasználhassa-e azt a megtakarítási összeget, amit összegyűjtöttünk neki. Gondolja át, hogy mit szeretne gyermekének, és mire vannak lehetőségei.

Ennek függvényében, mi a legjobb konstrukciójú termékekről fogunk ajánlatot adni Önnek, úgy, hogy megversenyeztetjük a pénzügyi szolgáltatók ajánlatait az Ön konkrét esetében.