Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

Mi is a Unit-linked életbiztosítás?

A Unit-linked életbiztosítást elsősorban megtakarításnak lehet felfogni a neve és a jogi státusa ellenére. Egy Nyugat-Európában is elterjedt formáról van szó, mely esetében a megtakarításunk miben létére nagy ráhatásunk lehet, amellett, hogy átlagban jóval nagyobb arányú pénzügyi növekményhez juthatunk, mint hagyományos banki, lekötött betétek esetében.

Életbiztosítás jellege miatt viszont ténylegesen biztosítási ellenértéket kapunk, vagy kaphat a családunk halál, rokkantság vagy egyéb események bekövetkeztekor. Az, hogy pontosan milyen eseményekkor és mennyit, attól függ, hogy pontosan melyik Unit-linked termékről beszélünk.

 

Kinek ajánljuk?

 

Mindenkinek, aki bankban tartja a pénzét, és szeretne magasabb hozamot elérni, hasonlóan biztonságos környezet mellett.

 

Melyik Unit-linked biztosítás mellett döntsön?

 

Ez attól függ, hogy mennyit pénz tud biztosan havi szinten betenni a Unit-linked megtakarításába, és pontosan milyen biztosítási igényei vannak.
Szerencsére nagy verseny van a piacon a különböző biztosítók között, és mi az Ön által felvázolt pontos paraméterekkel fogjuk megversenyeztetni a biztosítói ajánlatokat.