Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

Nyugdíj

A nyugdíjpénztárakat államosították. Az emberek kis része úgy döntött, hogy a magánnyugdíjpénztárat választja, de Önnek semmiképpen sem ez az igazi kérdés, ugyanis a szakemberek nagy része egyetért abban, hogy egyik sem lesz elég a kényelmes nyugdíjas kórhoz.

 

Ki a hibás azért, hogy csökken a nyugdíj reálértéke?

Ez elsősorban gazdasági, és nem politikai kérdés. Egyre kevesebb dolgozó ember tart el, egyre több nyugdíjast. Ezek tények. Gazdasági összeomlás nélkül csak a nyugdíjak csökkentésével lehet egyensúlyban tartani a költségvetést. Mi tehát a megoldás, ha mégis kényelmes nyugdíjas éveket szeretne?Öngondoskodás!

Európában a szociális rendszer messze kiemelkedik a világ minden részéhez képest, ezért hallunk itt a legkevesebbet az öngondoskodásról.

Önkéntes nyugdíj célú előtakarékosság. Ennek több formája van, több lehetőség van. A cél minden esetben ugyanaz. Amikor Ön nyugdíjas lesz, akkor az állami nyugdíjat még legalább egy akkora összegű, vagy még magasabb megtakarításból, életbiztosításból származó nyugdíjjal fejelje meg. Ezt már havi 10.000 Ft-os költséggel megteheti. 10.000 Ft-ért több évtizednyi jólétet vásárolhat meg.

Nem kérdés, hogy mi mit ajánlunk.

 

Amennyiben érdekli az Öngondoskodás, és annak formái, és várható eredménye, keressen meg minket.