Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

Munkanélküliségi biztosítás – mi is ez?

Nem több és nem kevesebb, mint aminek hangzik. 

Ön egy kisebb havi, vagy negyedéves díj ellenében arra az esetre köt biztosítást, ha valamilyen okból kifolyólag megszűnik a munkahelye, és nem talál nagyon rövid határidőn belül másikat.

 

Ekkor nyomasztóvá, és kilátástalanná teheti az életet a család mindennapi életének a finanszírozása, esetleges havi hiteltörlesztések és egyéb kötelezettségek.

 

Pont erre találták fel ezt a biztosítási fajtát. Ha megszűnik a munkahelye, az nem jelenti többé azt feltétlenül, hogy az életszínvonalának is feltétlenül vissza kell esnie.

Ez a biztosítás segíti az osztálybeli lecsúszás elkerülését. Egy jól fizető állás elvesztése, a hiteltörlesztők fizetésének az elmaradása kihat a további jövedelemforrásokra is. Ha már a fejünk felett van Damoklész kardja, és nagyon akarunk egy újabb jól fizető állást találni, akkor csak még nehezebben megy. Családok csúsznak le a középosztályból e-miatt.
Ez a biztosítás segíthet ezt elkerülni.

Várjuk megkeresését.