Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

Lakáshitel

Lakáshitel: így zajlik ez nálunk

 

Minden lakáshitel igény esetében az alábbiak szerint kezelünk:

 

Melyik a legjobb lakásvásárlásra felvehető hitel?

Attól függ, hogy mekkora, kinek, milyen háttérrel, milyen családi helyzetben, és éppen mikor :)

És még jó pár olyan paramétertől is függhet, amit itt nem soroltunk fel.

Mivel mi konkrét esetekre versenyeztetjük partnereinket, így Ön biztos lehet abban, hogy a leges-legjobb hitel-konstrukció is az asztalára kerül.

 

 

Lakáshitel otthonteremtésre

Otthonteremtés céljára történő lakáshitel felvétel esetén a kedvezményekről és az állami támogatásokról sem szabad megfeledkeznünk. A különböző élethelyzetben lévő, első lakásvásárlás céljára felvett hitel esetében például gyakori a támogatási rendszer alkalmazhatósága.

Milliókról van szó, így minden esetben az összes paramétert, és lehetőséget megvizsgáljuk az Ön számára.

 

 

Lakáshitel befektetési célokra

A befektetés célú lakásvásárlás nagyon népszerű lett mostanában. Ez nem véletlen, hiszen a lakások ára hosszú távon is bőven az infláció és mostanság a banki kamat mértékénél is nagyobb mértékben nő. Így jó, kiszámítható befektetésnek számít. Nem beszélve arról, hogy a passzív értéknövekedés mellett hasznosítható, sok esetben egy egyszerű lakás kiadásból is több pénz termelhető vissza, mint a havi törlesztő részlet.

 

 

Mikor ne vegyünk fel lakáshitelt?

Ha jelentős kockázata van annak, hogy a közeljövőben nem fogja tudni kifizetni a részleteket, NE vegyen fel lakáshitelt. Amennyiben bedől a hitel, mindenféleképpen, minden konstrukció mellett is rosszabbul fog járni, mintha nem vette volna fel.

Ha úgy gondolja, hogy biztosan, lehetőleg nehézségek nélkül is fogja tudni fizetni a hitel havi törlesztőrészleteit, csak akkor vágjon bele.

Várjuk megkeresését.