Pénzügyekről érthetően, átláthatóan

Teljes körű tájékoztatás. A pénzügyi termékek területén ez a legkulcsfontosságúbb kritérium szerintem. Rengeteg pénzügyi megoldás létezik. Egészen biztosan van olyan is, ami az Ön céljainak megfelelő. Nem egy-egy termék eladása a célunk, hanem a valódi pénzügyi megoldások megtalálása.

Lakás előtakarékosság

Önerő nélküli lakáshitel már nincs, így jön képbe a lakás előtakarékosság

 

Nem is olyan régen, elsősorban devizahitelek formájában elérhetőek voltak olyan lakásvásárlási hitelek, melyekhez nem kellett önerőt felmutatni.

Ennek vége. Ma már minden bank kér legalább 25%-nyi önerőt, melynek biztosítása a legtöbbek számára igen nagy feladat.

A különböző lakáselőtakarékosság jellegű pénzügyi terméke egyik fő feladata pont az, hogy összegyűjtsük az önerőt a segítségükkel. Már havi 15.000 Ft befizetésétől elérhetőek a különböző előtakarékossági konstrukciók.

Másrészt sokszor magasabb Önerővel vághatunk bele a lakásvásárlásba, így az amúgy kamatozó megtakarításunk segítségével kevesebb hitelt kell felvennünk.

 

 

Lakáskassza és lakástakarékpénztár

A két leggyakoribb lakáscélú megtakarítási lehetőség. Nem kívánjuk megválaszolni azt a kérdést, hogy melyik a jobb. Szívesen meghallgatjuk, hogy pontosan mekkora összegért szeretne lakást vásárolni, milyen háttérrel rendelkezik, és mekkora összeget tud havonta az előtakarékosságra szánni. Minden a konkrétumoktól függ.
Fontos azt is megjegyezni, hogy az otthonhoz jutás, egy államilag támogatott célkitűzés, ezért különböző adókedvezmények, és állami támogatás is segíti Önt lakáselőtakarékosságban, mi pedig segítünk kiválasztani azt a konstrukciót, amiből Ön a legtöbbet profitálhatja.

Várjuk megkeresését.